Makpharm je ovog trenutka nosioc odobrenja za puštanje na tržište za veći broj lijekova koji su registrirani i plasirani na tržišta diljem Jugoistočne Europe.

Naši proizvodi pokrivaju nekoliko terapijskih područja te uključuju izvorne lijekove, generike i generike koji su bili prvi takav proizvod na svom tržištu. Pri dnu stranice možete pronaći vezu na popis naših proizvoda, a možete istražiti i terapijska područja koja pokrivamo paletom svojih proizvoda.

Naš tim posjeduje veliko iskustvo i stručno znanje iz područja biomedicinskih znanosti, ali i kapacitet i ambiciju za širenje naših terapijskih područja novim izvornim i generičkim proizvodima.

[:hr]heksa HR8[:]
mogu biti rezultat poremećaja moždanih aktivnosti. Mi promoviramo terapije koje poboljšavaju kvalitetu života oboljelih od bolesti poput epilepsije, narkolepsije I Parkinsonove bolesti.
[:hr]heksa HR9[:]
te pruža terapije za rijetke, ali ozbiljne bolesti poput leukemije i limfoma te promjene u ravnoteži željeza u organizmu.
[:hr]heksa HR10[:]
iako se često doživljavaju kao bolesti starije životne dobi ili profesionalnih sportaša, mogu se pojaviti u svakoj životnoj dobi.
[:hr]heksa HR11[:]
i već promoviramo lijekove izvan naših većih terapijskih područja. Slobodno se vratite na ovu stranicu za vijesti o našim novim područjima.