Mi u Makpharmu vjerujemo da se nijedna medicinska potreba ne smije smatrati beznačajnom ili sitnom. Bolesnici mogu zahtijevati učinkovitije ili podnošljivije lijekove, ili im standardne oralne terapije više nisu prikladne za kontrolu bolesti. Komplicirano doziranje može voditi u lošu suradljivost i uzrokovati lošije ishode liječenja. A ograničena dostupnost prikladnih terapija može dovesti do lošije kvalitete života.

Našu misiju, dovođenje oblika lijekova koji nedostaju na tržištu, smo preuzeli s ciljem da pružimo kvalitetne terapije što većem broju bolesnika i ponudimo rješenja za širok spektar medicinskih potreba.

Našim klijentima možemo ponuditi cijeli raspon naših usluga u nekoliko zemalja diljem Jugoistočne Europe. Nosioci smo odobrenja za stavljanje na tržište za razne proizvode i provodili smo regulatorne, distribucijske i marketinške aktivnosti u zemljama članicama i ne-članicama Europske Unije. Različiti lokalni propisi, jezici i pisma ne predstavljaju prepreke našem timu iskusnih profesionalaca. Klikom na kartu s desne strane možete vidjeti države u kojima smo prisutni.

Zagreb je središte naših glavnih ureda, a ka glavni grad Hrvatske je jako dobro prometno povezan s velikim centrima u regiji i ostatku Europe.

Trenutno istražujemo mogućnosti širenje naših djelatnosti na nova tržišta, i unutar i izvan Europe.

Međunarodni proizvođači lijekova stvaraju sve složeniji poslovni okoliš – najnovije terapijske opcije i inovativne formulacije, kao i vrhunski generički proizvodi, mogu nastati i u manjim i u većim centrima Europe i ostatka svijeta.

Čast nam je što možemo zastupati lijekove europskih i međunarodnih proizvođača, sve u skladu najvišim europskim etičkim standardima i standardima kvalitete. Također se nadamo proširiti našu ponudu proizvoda i naša terapijska područja novim generičkim i inovativnim lijekovima. Naši timovi posjeduju znanje, iskustvo i vještine potrebne za suradnju u međunarodnom poslovnom okruženju.